Δείτε τι έκαναν στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών τους στο Minoan Water Polo League οι ομάδες πόλο Μίνι Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις για τις ομάδες πόλο μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο Minoan Water Polo League που διεξάγεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε επίπεδο Κρήτης.

Ηδη έχουν πραγματοποιηθεί οι πρώτες τρεις αγωνιστικές, με το Ναυτικό Ομιλο Χανίων να λαμβάνει μέρος με δύο ομάδες, ΝΟΧ1 και ΝΟΧ2.
Ο ΝΟΧ1 έχει κερδίσει με σκορ 21-6 το Πλιτς Πλατς2, 22-4 τον Ν.Ο. Ρεθύμνου2 και 19-5 τον Ν.Ο. Ρεθύμνου1. Από την άλλη, ο ΝΟΧ2 έχει επικρατήσει 11-6 του ΟΦΗ και έχει ηττηθεί με 12-7 από το Πλιτς Πλατς1, ενώ τη 2η αγωνιστική είχε ρεπό.

Προπονητής των ομάδων είναι ο Γιάννης Ζαγουράκης και βοηθός του ο Σεμπαστιάν Λειψάκης.ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

• 1η αγωνιστική
ΝΟΧ1-Πλιτς Πλατς2 21-6
ΝΟΧ2-Πλιτς Πλατς1 7-12
• 2η αγωνιστική
ΝΟΡ2-ΝΟΧ1 4-22
Ρεπό: ΝΟΧ2
• 3η αγωνιστική
ΝΟΡ1-ΝΟΧ1 5-19
ΝΟΧ2-ΟΦΗ 11-6

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΝΟΧ1

Γεωρβασάκης, Γράσσος, Ζουζούνης, Κατσουλάκης, Κοκογιαννάκης, Κρασαδάκης, Μαραγκουδάκης, Μαστορακάκης, Μπιτζανάκης, Νικολακάκης, Ριζωνάκης, Σάχου, Σκουνάκης, Τζανακάκης, Χειλουδάκης.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΝΟΧ2

Βαρουξής, Γρηγοράκης, Δραμηλαράκης, Εργαζάκης, Ζαφειράκης, Καβρουδάκης, Κριάρης, Λαμπαθάκης, Λιονάκης, Μπενεβίδης, Ξυφανταράκης, Παναγιωτάκης, Πρωιμάκης, Ταταρίδης, Χαρκιωλάκης.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ζαγουράκης Γιάννης

ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ: Σεμπάστιαν Λειψάκης