Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 στο Εθνικό ‘Ίδρυμα « Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος»

Στα πλαίσια της σχολικής περιόδου 2019-2020 και εν όψει της δύσκολης δοκιμασίας των Πανελληνίων Εξετάσεων, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Χανίων σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων διοργανώνουμε διάλεξη με θέμα: «Προετοιμαζόμενοι για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Άσκηση και Διατροφή»

Η διάλεξη απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους γονείς και μαθητές.

Ομιλήτριες στην εκδήλωση θα είναι οι κυρίες:

  • Μαρία Ψυχουντάκη, Ψυχολόγος και Αθλητική Ψυχολόγος, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, διδάσκουσα « Αναπτυξιακή Ψυχολογία, Αθλητική Ψυχολογία, Άσκηση και ψυχική Υγεία ».  Έχει εργαστεί ως Σύμβουλος αθλητών υψηλού επιπέδου (Αθλητικές Ομοσπονδίες Ελλάδος και Κύπρου και Ολυμπιακή Επιτροπή Κύπρου).
  • Αντωνία Μαχαίρα, Αθλήτρια της Κολύμβησης με 32 νίκες σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και με συμμετοχή σε δύο Ολυμπιάδες (Ατλάντα και Σύδνευ), Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Southern Ilinois, με Master of Science από το St Louis University πάνω στην αθλητική διατροφή. Πρώην  Διαιτολόγος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 στο Εθνικό ‘Ίδρυμα « Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», στην αίθουσα «Σταύρος Σ. Νιάρχος» απέναντι από την οικία του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Χαλέπα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook