Επιστολή του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Ρουμέλης για το….χρόνιο πρόβλημα στο φαράγγι

Στην επιστολή του προς την Περιφέρεια Κρήτης και τους Βουλευτές του Νομού Χανίων, ο πρόεδρος της ΤΚ Αγίας Ρουμέλης Ιωάννης Τζατζιμάκης επισημαίνει πως είναι απόλυτα αναγκαίο να γίνουν εγκαίρως οι προσλήψεις εργατοτεχνικού προσωπικού έτσι ώστε να καθαριστεί το μονοπάτι και να ανοίξει εγκαίρως για τους επισκέπτες του το φαράγγι της Σαμαριάς.

Αναλυτικά στην επιχτολή αναφέρονται τα εξής:

“Σαν πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας της Αγ. Ρουμέλης, θέλω να σας ενημερώσω ότι παρά τις ενοχλήσεις μου κάθε χρόνο το φαράγγι ανοίγει επίσημα στις 1 Μαΐου ενώ οι προσλήψεις του προσωπικού γίνονται στα μέσα Ιουλίου μέχρι αρχές Αυγούστου, με αποτέλεσμα το φαράγγι να μένει αφύλακτο όλο αυτό το διάστημα με όλους τους κινδύνους που αυτό εγκυμονεί (πυρκαγιές, τραυματισμούς επισκεπτών κλπ).

Όλα αυτά τα χρόνια η διάνοιξη του Δρυμού γίνεται και με την  συμβολή των κατοίκων της περιοχής, με δική τους προσωπική – εθελοντική εργασία.
Όλα αυτά τα χρόνια από καθαρή τύχη δεν έχει συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Επανειλημμένως έχω ενημερώσει τους αρμόδιους φορείς χωρίς καμία ανταπόκριση, περιμένοντας να γίνει το κακό και μετά να ψάχνουν σε ποιον θα ρίξουν την ευθύνη.

Όλο το καλοκαίρι διασχίζουν χιλιάδες επισκέπτες τον Δρυμό και είναι απαράδεκτο με τόσα χρήματα που εισπράττονται να μην μπορεί να γίνει το αυτονόητο.

Εγώ σαν πρόεδρος της τοπικής κοινότητας θα συνεχίσω να ενημερώνω και να αναδεικνύω τα προβλήματα της περιοχής μου μέχρι να καταλάβουν οι αρμόδιοι, ότι πρέπει επιτέλους αυτά να λυθούν.          

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες ελπίζοντας στην κατανόηση και την επίλυση του προβλήματος.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook