Ολοκληρώθηκαν οι αναλύσεις για την οικογένειά του και το προσωπικό του Νοσοκομείου Χανίων

Καλά είναι τα νέα από τις δειγματοληψίες που έγιναν τόσο σε μέλη της οικογένειας του 76χρονου Χανιώτη ο οποίος νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση την μονάδα Covid 19 του Νοσοκομείου Χανίων.

Συγκεκριμένα έξι τέστ που έγιναν σε μέλη της οικογένειας του 76χρονου βγήκαν αρνητικά, ενώ επίσης αρνητικά ήταν και τα αποτελέσματα σε 33 τεστ που έγιναν σε ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και εργαζόμενους του Νοσοκομείου Χανίων.

Δειγματοληψίες έχουν γίνει και σε προσωπικό του ΠΑΓΝΗ καθώς ο 76χρονος τις προηγούμενες ημέρες είχε μεταβεί με την σύζυγό του στην καρδιολογική κλινική στο Ηράκλειο.

Να σημειωθεί πως η ιχνηλάτηση των επαφών του συνεχίζεται, ενώ σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις η περίπτωση του 76χρονου δεν σχετίζεται με τον 87χρονο ο οποίος είχε νοσηλευτεί τις ίδιες ημέρες στο ΠΑΓΝΗ και ο οποίος τελικά στο δεύτερο τέστο βγήκε αρνητικός στον κορωνοιό.

Πάντως την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα γίνει και δεύτερη δειγματοληψία στον 76χρονο αλλά και Τρίτη δειγματοληψία στον 87χρονο προκειμένου να υπάρξει απόλυτη βεβαιότητα για την κατάστασή τους.