Οι διακρίσεις σε πανελλαδικό επίπεδο συνεχίστηκαν για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Σούδας.

Την τρίτη θέση στα διπλά του πανελλαδικού πρωταθλήματος τένις juniors 2020 στην κατηγορία κορίτσια 16 κατέλαβε η Στελίνα Μαρινάκη, με συμπαίκτρια τη Ναταλία Κάσση του ΑΟΑ Χαϊδαρίου.

Ο ΟΑ Σούδας στην ενημέρωσή του αναφέρει τα εξής:

Μεγάλη διάκριση για την αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας (Ο.Α.Σ.), Στελίνα Μαρινάκη (αριστερά στη φωτογραφία), η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στα Διπλά του Πανελλαδικού Πρωταθλήματος Τένις Juniors 2020, στην κατηγορία Κορίτσια 16 (Κ16), που διεξήχθησαν, στις αρχές Αυγούστου, στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, στην Αθήνα.

Με συμπαίκτρια τη Ναταλία Κασσή (Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου) πέτυχαν 3 συνεχόμενες νίκες, φτάνοντας στα ημιτελικά, αποκλείοντας, μάλιστα, το νούμερο 3 ζευγάρι τού «ταμπλό».

Στον ημιτελικό, η Στελίνα Μαρινάκη και η συμπαίκτριά της αποκλείστηκαν από το νούμερο 1 ζευγάρι τού «ταμπλό», που τελικά κατέκτησε την πρώτη θέση.

Στον αγώνα για την τρίτη θέση, η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας και η συμπαίκτριά της επικράτησαν με 60, 60 επί των Ευτυχίας Σαλτίδου (Α.Σ.Α. Θεσσαλονίκης) - Δήμητρας Γεωργακοπούλου (Α.Σ. «Η Πάρνηθα»).

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σούδας συγχαίρει τη Στελίνα Μαρινάκη και τον προπονητή της, Αντώνη Παπαγιαννάκη.