Με την ελπίδα ότι του χρόνου θα ξαναγίνει η καθιερωμένη γιορτή στην πλατεία της Ευαγγελίστριας.

Για την πρωτοβουλία αυτή του Κύτταρου Χαλέπας ενημέρωσε με ανάρτησή της, η εκπαιδευτικός μέλος του συλλόγου, Μαρία Κλιματσάκη:

Δύσκολες ημέρες βιώνουμε όλοι μας με τους περιορισμούς λόγω της Καραντίνας. Φως στις γκρίζες ημέρες οι αναμνήσεις μας, από όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές στη γειτονιά μας. Το Κύτταρο Χαλέπας έβαζε το δικό του στίγμα τέτοιες ημέρες, με μια μεγάλη γιορτή στην Πλατεία Ευαγγελιστρίας, με τη φωταγώγηση του υπέροχου Δέντρου μας, με τα γλυκίσματα ,το γλυκό μυρωδάτο κρασί μας και τη ζεστή σοκολάτα μας. Ξακουστό το παζάρι μας με υπέροχες κατασκευές από ομάδας Νηπιαγωγών Χανίων, μπόλικη δόση μουσικής, επίσκεψη του Αι Βασίλη με δωράκια για τα παιδακια,βόλτες με το τρενάκι, πολλά χαμόγελα, κέφι και ζωντάνια.

Πριν λίγο μου έστειλε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου φωτογραφίες με το φωταγωγημένο δέντρο μας, που στήθηκε φέτος από συνεργεία του Δήμου Χανίων, που τους ευχαριστούμε θερμά. Μόνο και έρημο, αλλά το ίδιο όμορφο και μάλιστα συμπληρωμένο από μια φωτεινή κατασκευή, για να το συντροφεύει. Ευχή και ελπίδα όλων των μελών του Κυττάρου Χαλέπας, να είμαστε γεροί και ζωντανοί και να διοργανώσουμε του χρόνου μια τόσο λαμπρή και μεγάλη γιορτή, που θα καλύψει την έλλειψη της φετινής και θα ευχαριστήσει τους συμπολίτες μας, τους οποίους εκπροσωπεί ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος.


 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook