Ο Τάσος Μελεμενής είχε επιτυχημένη παρουσία στο εσωτερικό τεστ της προεθνικής ομάδας κανόε καγιάκ σπριντ.

Ο πρωταθλητής του ΝΟΧ ήταν δεύτερος στο αγώνισμα του Κ1 200μ. και η επίδοσή του πολύ πιθανό να του δώσει το εισιτήριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων και νέων-ανδρών-γυναικών που πρόκειται να διεξαχθεί από τις 24 μέχρι τις 27 Ιουνίου στο Πόζναν της Πολωνίας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΝΟΧ στην ενημέρωσή του:

Πιστοποιώντας την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται εδώ και καιρό, ο Τάσος Μελεμενής συμμετείχε με επιτυχία στο εσωτερικό τεστ της προεθνικής ομάδας κανόε καγιάκ σπριντ που διεξήχθη το Σάββατο (29/5) στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στον Σχοινιά.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφερε ν’ αναδειχθεί δεύτερος στο αγώνισμα του Κ1 200μ., επίδοση που είναι πολύ πιθανό να τον οδηγήσει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων και νέων-ανδρών-γυναικών που πρόκειται να διεξαχθεί από τις 24 μέχρι τις 27 Ιουνίου στο Πόζναν της Πολωνίας. Ουσιαστικά η απόφαση για το αν θα ενταχθεί στην Εθνική ομάδα πρόκειται να ληφθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ.

Εν τω μεταξύ, με έξι συνολικά συμμετοχές, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων πρόκειται να λάβει μέρος την Κυριακή 30 Μαΐου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ωκεάνιου καγιάκ, που θα διεξαχθεί στην Βάρη Βάρκιζα. Οπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, έτσι και σε αυτή, η φιλοδοξία των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου είναι να μπορέσουν να ξεχωρίσουν… Αναλυτικότερα την αποστολή συγκροτούν οι εξής αθλητές: Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος, Κουτσοποδιώτης Ιωάννης, Δερμιτζάκης Μάξιμος, Διακάκης Νικόλαος, Κονταξάκης Παρασκευάς και Καράκη Κλειώ. Συνοδοί της αποστολής είναι ο έφορος, Νικόλαος Κουριδάκης και ο προπονητής, Μανόλης Αγγελάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook