Μια άλλη άποψη για το πως πρέπει να είναι το παιχνίδι… φτιαγμένο από εκπαιδευτικούς για παιδιά.

Είσαστε στην αναζήτηση ιδιαίτερων και ποιοτικών παιχνιδιών;

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.tokopeli.gr μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τα μικρά σας με ένα μόνο κλικ! Μπορείτε να περιηγηθείτε ηλεκτρονικά και να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα, ή ακόμα και να επισκεφθείτε το φυσικό κατάστημα και να επιλέξετε από κοντά το κατάλληλο δώρο για τα αγαπημένα σας!

Σε μια βολική τοποθεσία λίγο έξω από το κέντρο της πόλης των Χανίων, στην οδό Κροκιδά Σ. 57, με εύκολο parking! 

«Το Κοπέλι» έχει δημιουργηθεί από μια μαθηματικό, την Κωνσταντίνα, και έναν φυσικό, τον Μπάμπη, με γνώμονα την αγάπη για τα παιδιά και το καλό παιχνίδι!

Τι θα βρείτε εκεί; … 

Όλα τα παιχνίδια που θα βρείτε εκεί, είναι διαλεγμένα με πολύ προσοχή, στα υλικά, στο νόημα, και στις ικανότητες που έχουν να προσφέρουν στους μικρούς μας φίλους.

Τα πολύ ιδιαίτερα βρεφικά είδη, η μεγάλη ποικιλία σε ξύλινα και εκπαιδευτικά παιχνίδια, τα παιχνίδια εξωτερικού χώρου, τα όμορφα αξεσουάρ τόσο για τα βρέφη όσο και για τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας αλλά και οι ιδέες που θα βρείτε για το δωμάτιο των μικρών σας θα σας καταπλήξουν!

Αν φυσικά ψάχνετε κάτι πιο συγκεκριμένο ή αν έχετε οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω των social media, τηλεφωνικά ή και να περάσετε μια βόλτα από εκεί! Θα σας εξυπηρετήσουν αμέσως και θα σας βοηθήσουν να βρείτε ακριβώς αυτό που έχετε στο μυαλό σας.

Μέσα από το παιχνίδι το παιδί ανακαλύπτει τον κόσμο και το περιβάλλον, διασκεδάζει, κοινωνικοποιείται, αντιλαμβάνεται, αναπτύσσει τις γλωσσικές και κινητικές δεξιότητες του, δημιουργεί και αναπτύσσει τη φαντασία του

Μια επίσκεψη στο site ή στο κατάστημά τους αρκεί για να πειστείτε!

Επίσης μπορείτε να ακολουθήσετε το tokopeli και στις σελίδες του στα social media, ώστε να ενημερώνεστε για όλες τις νέες αφίξεις παιχνιδιών, τις προσφορές και τους διαγωνισμούς που διοργανώνουν!

 

Κροκιδά Σ. 57
73133, Χανιά Κρήτης
Τηλ: +30 28210 58355
Email: [email protected]
www.tokopeli.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook