Δύο αθλητές του ΝΟ Χανίων θα συμμετάσχουν σε παγκόσμια διοργάνωση του SUP, που θα φιλοξενηθεί στην Ουγγαρία.

Ο λόγος για τους Γιάννη Κυριακάκη και Παρασκευά Κονταξάκη, που συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους – που εκτελεί και χρέη ομοσπονδιακού – Μανώλη Αγγελάκη, θα συμμετάσχουν στο ΙCF SUP World Championship, που θα πραγματοποιηθεί στην λίμνη Μπάλατον, η οποία βρίσκεται στην Ουγγαρία.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ είναι η εξής:

Μια μεγάλη πρόκληση αναμένεται να έχουν αρχής γενομένης από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή 9-12 Σεπτεμβρίου οι Γιάννης Κυριακάκης και Παρασκευάς Κονταξάκης.

Συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, ο οποίος εκτελεί και χρέη ομοσπονδιακού, Μανώλη Αγγελάκη, οι δύο πρωταθλητές στο άθλημα του SUP θα λάβουν μέρος στο ΙCF SUP World Championship, που θα πραγματοποιηθεί στην λίμνη Μπάλατον, η οποία βρίσκεται στην Ουγγαρία.

Ειδικότερα, ο Κυριακάκης θ’ αγωνιστεί την Παρασκευή στο long distance (απόστασης 10χλμ.) και το Σάββατο μαζί με τον Κονταξάκη στο technical (1000μ.) στην κατηγορία εφήβων.

Στην προετοιμασία των αθλητών -η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία και χωρίς σημαντικά προβλήματα- σημαντική συμβολή είχε ο αθλητής, Γιώργος Κλεινάκης ο οποίος από την πλευρά του θ’ αγωνιστεί στην ίδια διοργάνωση στην κατηγορία Open.

 

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook