Και οι δύο αγώνες ορεινού τρεξίματος  στα ορεινά των Σφακίων ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία και με συμμετοχή δρομέων απο 8 έως 75 ετών! – Τα αποτελέσματα

Μετά την περσινή ματαίωση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεκάδες αθλητές από ολόκληρη την χώρα έδωσαν το παρόν στους φετινούς αγώνες ορεινού τρεξίματος που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο στα ορεινά των Σφακίων και διοργανώνονται από το αθλητικό σωματείο ορεινού τρεξίματος «Άρκαλος», υπό την αιγίδα του δήμου Σφακίων και της Περιφέρειας Κρήτης.

Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε το Sfakia Sky Marathon, ένας αγώνας 43 χιλιομέτρων σε υψόμετρο και 2.000 μέτρων, με εκκίνηση από το Λουτρό και τερματισμό στην Ανώπολη στον οποίο συμμετείχαν 67 αθλητές, από 20 έως και….63 ετών!

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Sfakia Verical Run, πάλι από Λουτρό μέχρι την Ανώπολη, αλλά με μια διαδρομή 4,5 χιλιομέτρων σε υψόμετρο έως και 700 μέτρων, στον οποίο συμμετείχαν 181 δρομείς με τον μικρότερο να είναι μόλις 8 ετών (Άννα Αγγελάκη – Παλαιόχωρα TRT) και τον μεγαλύτερο 75 ετών! (Ιωάννης Μπλαζουδάκης – ΣΔΥΧ).

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο αγώνων ορεινού τρεξίματος, είναι η επιβίβαση των δρομέων σε πλοίο από τα Σφακιά για το Λουτρό και η εκκίνηση του αγώνα να δίνεται μέσα από το πλοίο!

Δείτε βίντεο απο τον τερματισμό στην Ανώπολη

Και βίντεο απο φάσεις του αγώνα Sfakia Sky Marathon

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook