Πριν από την παραίτηση της μια νεαρή γυναίκα έφτιαξε μια παρουσίαση PowerPoint με τέσσερις διαφάνειες που συνοψίζουν τους λόγους για τους οποίους φεύγει από την δουλεία της.

Μοιράστηκε την αστεία παρουσίαση στο TikTok σύμφωνα με το iefimerida.gr , όπου έγινε γρήγορα viral, ενθουσιάζοντας πολλούς που θέλουν να κάνουν το ίδιο.

«Έφτιαξα ένα PowerPoint για την παραίτηση μου στη. Ποια είναι η άποψή σας;», έγραψε.

Δείτε την παρουσίαση παραίτησης στο PowerPoint:

Η παρουσίαση είναι σύντομη, ξεκινώντας με μια σελίδα τίτλου που λέει απλώς: «Η συνέντευξή μου για την έξοδο μου». Η επόμενη σελίδα είναι ένα γράφημα, με «ψυχική υγεία» στον άξονα y και «χρόνο στην εταιρεία» στον άξονα x.

Αν και φαινομενικά δεν βασίζεται σε σκληρά δεδομένα, δείχνει ξεκάθαρα μια αξιοσημείωτη πτώση της ψυχικής της υγείας κατά τη διάρκεια του χρόνου που εργάστηκε στην τρέχουσα δουλειά της. Αυτό το συνοδεύει με ένα γράφημα πίτας με τον απλό τίτλο: «Λόγοι που έκλαψα τις τελευταίες 365 ημέρες».

Ένα μικρό κομμάτι του γραφήματος πίτας είναι μπλε, που αντιστοιχεί στην ετικέτα «εργασία». Το υπόλοιπο συμπληρώνεται με το πράσινο χρώμα, το οποίο φέρει την ένδειξη «επίσης δουλειά». Η τελευταία της διαφάνεια καταλήγει: «Δεν θα δώσω περαιτέρω σχόλια, αφού δεν ακούτε ούτως ή άλλως».

@claireandpeter I worked really hard on it #exitinterview #quittingmyjob #greatresignation ♬ Pieces (Solo Piano Version) – Danilo Stankovic

Δεν είναι σαφές εάν η Κλερ παρουσίασε το PowerPoint στην εργασία ή αν ήταν μόνο για διασκέδαση στο TikTok, αλλά έχει ήδη προβληθεί 2,8 εκατομμύρια φορές στην εφαρμογή και έχει κερδίσει πάνω από 165.000 likes.

Κάποιοι μάλιστα, ζήτησαν από την Κλερ να τους στείλει το PowerPoint για να το χρησιμοποιήσουν κι εκείνοι. «Αν θέλετε, θα το στείλω με email στα αφεντικά σας αμέσως», προσφέρθηκε η Κλερ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook