Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους και το σερί νικών στην Σούπερ Λιγκ. Το παιχνίδι κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά είναι το πρώτο μεγάλο τεστ για τους πρωταθλητές Ελλάδας και σίγουρα θα φανεί σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι το σύνολο του Μίτσελ.

Οι Θεσσαλονικείς είναι σε κακό φεγγάρι. Τα στραβοπατήματα είναι συνεχόμενα  για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πιθανόν να είναι η αφετηρία αλλαγών ανεξάρτητα του αποτελέσματος. Σε περίπτωση νίκης στον ΠΑΟΚ σίγουρα θα αλλάξει η ψυχολογία των παικτών και όλου του σταφ. Αν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό τότε το ενδεχόμενο να γίνουν σαρωτικές αλλαγές συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Πέρα όλών αυτών των σημαντικών παραμέτρων που υφίστανται στο μεγάλο αυτό παιχνίδι, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ο νέος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει συνδέσει το όνομά του με τον ΠΑΟΚ. Ειδικά τη χρονιά που οι ασπρόμαυροι κατέκτησαν το νταμπλ ήταν μέσα στους τρεις κορυφαίους εκείνης της ομάδας;.

Αν αγωνιστεί σίγουρα θα είναι μια περίεργη κατάσταση για εκείνον.

Σε κάθε ντέρμπι πάντα γίνεται αναφορά ποιος έχει τον πρώτο λόγο, φαβορί, αουτσάιντερ και ούτω κάθε εξής. Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Ο παράγοντας έδρα σίγουρα παίζει το ρόλο του όπως επίσης και η φόρμα. Στην bet365 μάλιστα οι αποδόσεις έχουν μεγάλες διαφορές συγκρίνοντας τον άσο με το διπλό.

Το πρώτο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ ίσως είναι το σημαντικότερο μεταξύ τους ντέρμπι μέσα στη χρονιά. Το όποιο αποτέλεσμα θα καθορίσει εν πολλοίς το μέλλον και για τους δύο συλλόγους.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook