Με νίκη και μάλιστα ευρεία έκλεισαν τη χρονιά τα Σφακιά που για την τελευταία αγωνιστική νίκησαν 6-1 τον Αρη Βουκολιών στο Φραγκοκάστελο. Η ομάδα του Μανώλη Τζωρτζάκη ήθελε τη νίκη, όχι για βαθμολογικούς λόγους αλλά για την αφιερώσει στον αδικοχαμένο πρώην παίκτη της ομάδας Νίκο Καγιαδάκη που έχασε τη ζωή του πριν από λίγες μέρες με τραγικό τρόπο.

“Την νίκη μας, σύσσωμη η ομάδα, την αφιερώνουμε στον Καγιαδάκη Νίκο που έφυγε από κοντά μας τόσο νωρίς και τόσο άδικα”, ανέφερε ο Μανώλης Τζωρτζάκης μετά το τέλος του ματς

Στο αγωνιστικό μέρος, τα Σφακιά έφτασαν εύκολα στην επικράτηση έχοντας πρωταγωνιστή τον Γιώργο Βούρβαχη που πέτυχε τρία γκολ, ενώ τα άλλα τρία σημείωσαν Μανώλης Μπούχλης, Ηλίας Βοτζάκης και Γιώργος Μπούχλης. Για τον Αρη είχε μειώσει προσωρινά σε 4-1 ο Τσένι.

Τα Σφακιά πάντως τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες μετά τις αποβολές του Μπαϊλάκη στο 68′ με δεύτερη κίτρινη και του Μπούχλη Μανώλη στο 85′ με απ’ ευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα κι ενώ ήταν ο τελευταίος αμυντικός!

Σφακιά – Άρης Βουκολιών 6-1
Αγωνιστική: 21η (τελευταία)
Γήπεδο: Φραγκοκάστελο
Σκόρερ: 15′, 52′, 71′ Βούρβαχης, 21′ Μπούχλης Μαν., 37′ Βοτζάκης, 83′ Μπούχλης Γιωργ. / 54′ Τσένι
Διαιτητής: Βράγκου Ευ.
Βοηθοί: Βράγκου Αικ. – Νταμαδάκης

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφηνιαδάκης, Γιαννουλάκης, Δεληγιαννάκης, Τζωρτζάκης (80′ Καγιαδάκης Σ.), Μπαϊλάκης, Μπούχλης Μ., Μπολιώτης, Βούρβαχης, Βοτζάκης, Δουρουντάκης, Χομπιτάκης (46′ Μπούχλης Γ.)

Αρης Βουκολιών (Τάκης Λαζαρίδης): Ουρούκου, Κορωνιωτάκης, Γεωργουσάκης, Βασίλεβ, Χιμπράκου, Καρακώστας, Δελάκης, Μπουρδάκης, Νικολαντωνάκης, Τσένι, Τζεμολλάρι

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook