Η δεύτερη μέρα της περιοδείας του πρωθυπουργού που σύμφωνα με το επιτελείο του έχει τη μορφή roadtrip, περιλαμβάνει το Ρέθυμνο και τα Χανιά.

Ο πρωθυπουργός μετά τις χθεσινές του επισκέψεις στο Λασίθι σε Σητεία και Ιεράπετρα και την ομιλία του στο Ηράκλειο στην πλατεία του Αγίου Τίτου, συνεχίζει της επαφές και τις συναντήσεις του με τον κόσμο σήμερα με πρώτο σταθμό της δεύτερης ημέρας το Ρέθυμνο και ειδικότερα το Πέραμα.

Στην πλατεία του δημαρχείου πολίτες συνομίλησαν με τον Κ. Μητσοτάκη, του είπαν μαντινάδες και του χάρισαν ένα κρητικό σαρίκι. Ο ίδιος τους ευχαρίστησε και έκανε ειδική αναφορά στο πόσο ο πατέρας του αγαπούσε τους Μυλοποταμίτες.

Μεταξύ άλλων στην ομιλία του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στον κόσμο δήλωσε:

«Ένας καλός φίλος μού είπε μία ωραία μαντινάδα: «σήμερα όλοι οι ψηφοφόροι σου εδώ σε καμαρώνουν και αυτοί που δε σε ψήφισαν ίσως το μετανιώνουν». Κρατώ το «ίσως».

Ειδικά εδώ, στον Μυλοπόταμο, ξέρετε τις παραδοσιακές σχέσεις που είχε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με την περιοχή σας. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Και την αγάπη που μου κληρονόμησε για τους ορεινούς μας όγκους, για τον Ψηλορείτη μας, για τα Λευκά μας Όρη, για τα βουνά του Λασιθίου. Γιατί εδώ, έχεις δίκιο Δήμαρχε να λες ότι χτυπάει η καρδιά της κτηνοτροφίας. Και εγώ πιστεύω πάρα πολύ στο μέλλον της ποιοτικής κτηνοτροφίας».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ θα φτάσει στην πλατεία Βρυσών Αποκορώνου στις 11.15 όπου θα συνομιλήσει με πολίτες.

Στις 12.15 θα επισκεφθεί τον Πλατανιά και αμέσως μετά θα κατευθυνθεί Καστέλι όπου στη 13.00 θα απευθυνθεί στην πλατεία Τζανακάκη στον κόσμο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κλείσει την περιοδεία του στα Χανιά και την Κρήτη με το Θέρισο στο οποίο θα αναμένεται να φτάσει στις 18.45.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook