Ένας πραγματικός μαχητής της ζωής που δίνει μαθήματα για το πως ξεπερνιούνται οι δυσκολίες που εμφανίζονται στην καθημερινότητα μας, αποδεικνύεται ο Βαγγέλης Παγωνάκης! Ο παλαίμαχος άσος του Πλατανιά και της Άμιλλας Μοδίου και ένα εξαιρετικό παιδί που τίμησε με την παρουσία του το τοπικό ποδόσφαιρο Χανίων, έδωσε σκληρή μάχη με  μια σπάνια μορφή καρκίνου που τον “χτύπησε” στο πόδι. Για 2,5 χρόνια πάλευε σθεναρά με αλλεπάλληλες θεραπείες.

Γνωρίζοντας από “μάχες” τόσων χρόνων μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, έδωσε την σπουδαιότερη από κάθε άλλη που είχε στην ζωή του και κατάφερε να βγει πιο δυνατός παίρνοντας την γενναία απόφαση να προχωρήσει σε ακρωτηριασμό του δεξιού του ποδιού, για να σώσει τη ζωή του και να βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινότητάς του.

Μέσα από μια πραγματικά κατάθεση ψυχής που έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Βαγγέλης Παγωνάκης περιγράφει την απόφαση να προχωρήσει στον ακρωτηριασμό ως “την πιο εύκολη της ζωής μου” .

“Μετά από περίπου 1μηνα ξανά στο σπίτι και την οικογένειά μου, η χαρά και η αισιοδοξία για το μέλλον είναι μεγάλη. Τα καλύτερα έρχονται !!! Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μού και την ευγνωμοσύνη μού σε όλους όσοι ήταν δίπλα μού στην ποιο εύκολη απόφαση τής ζωής μου να προχωρήσω σε ακρωτηριασμό του δεξιού ποδιού μού, σώζοντας έτσι πρώτα την ζωή μού και κάνοντας την ποιο εύκολη από εδώ και πέρα, πάμε μπροστά δεν κοιτάμε πίσω…”, έγραψε ο Βαγγέλης που πλέον αντιμετωπίζει με περίσσια αισιοδοξία τη ζωή του και αμέσως εισέπραξε εκατοντάδες ευχές από φίλους και γνωστούς.

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook