Οι τελικές επιλογές του Σταύρου Αρναουτακη μπορουμε να πούμε πως συνάδουν με τον άνθρωπο που καθόλου τυχαία δεν είναι ο μακροβιότερος Περιφερειάρχης! Ο τελικός σχηματισμός προσώπων φανερώνει πως έγινε με απόλυτη ευθύνη από τον ίδιο,στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα σε όλους όσους “έραβαν” Περιφέρειακο Κουστούμι και ακόμα μεγαλύτερο μήνυμα σε εκείνους που πήγαν να καπηλευτουν την επιτυχία συμβούλων -καίγοντας τους εν τέλει-!

Από την επιλογή του πρώτου Αντιπεριφεριάρχη έως και τον τελευταίο Εντεταλμένο σύμβουλο,μια σίγουρη μετάφραση θα λέγαμε πως υπαρχει!

Η διατήρηση της παράδοσης του Σταύρου Αρναουτακη ναι μεν να θέλει να κρατήσει κομματικές ισορροπίες,αλλά να στέλνει στο “πάγκο” “εκπρόσωπους” πολιτικών γραφείων,θέλοντας να διασφάλισει την ομαλή λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου!

Αυτή άλλωστε ήταν η ετυμηγορία του λαού της Κρήτης αφήνοντας τους εκτός την ημέρα των εκλογών,εκείνους που φανερά -τουλάχιστον- ανήκουν σε κάποιο πολιτικά γραφεία!

Για όσους δεν τους γνώριζε πολιτικά ο κόσμος και βιάστηκαν μετά τις Εκλογές “να ακουμπήσουν” πάνω σε πολιτικά πρόσωπα ή πάτησαν μπανονοφλουδες με βόλτες στο κέντρο της πόλης,μάλλον καθόλου καλό δεν τους έκανε!

Όσο για εκείνους που ετοιμάζονταν για Περιφερειάρχες στην θέση του Περιφερειάρχη η απάντηση δόθηκε από τον ίδιο τον Αρναουτακη με την επιλογή του Γιώργου Πιτσουλη στην τιμητική θέση του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη,μιας προτεραιότητα του δείχνει να είναι η εφαρμογή του προεκλογικού του προγράμματος και η στενή συνεργασία με στελέχη “στρατιώτες” και όχι “μνηστήρες”,με γνώμονα το όφελος του κρητικού λαού! Παντως και Ανανέωση πέτυχε και “ταπεινούς” επιβράβευσε και βλέποντας την επόμενη ημέρα λειτούργησε…

ΌΜικρον

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook