Όπως είχε προαναγγείλει ο Σύλλογος Καταστηματαρχών & Επιχειρήσεων Καλυβών πραγματοποίησε συνάντηση την 7η Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στα γραφεία του Επιμελητηρίου Χανίων με τον Πρόεδρο του Ε.Β.Ε.Χανίων κ. Αντώνη Ροκάκη και μέλη του Δ.Σ. Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν μεταξύ άλλων ο τρόπος που θα μπορούσε να συμβάλλει το Επιμελητήριο στα προβλήματα του κλάδου τα οποία έχουν διογκωθεί τον τελευταίο καιρό λόγω και των τελευταίων αυξήσεων στα τέλη του Δήμου μας καθώς και τις τόσες αυξήσεις που έρχονται από παντού.

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, ενώ συμφωνήθηκαν από κοινού ενέργειες που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί περισσότερο ο σύλλογος ως προς τα μέλη του αλλά και προς την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, καθώς ο κλάδος έχει πληγεί στο μέγιστο από όλο αυτόν τον καταιγισμό αυξήσεων.

Στην συνάντηση από πλευρά του συλλόγου παρευρέθηκαν ο Υπεύθυνος Δημισίων σχέσεων Μαναδενάκης Στέλιος, το μέλος Λεδάκης Μανώλης και ο Πρόεδρος Ματζοράκης Παντελής όπου τόνισε στο Δ.Σ. του Ε.Β.Ε.Χ. το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το χωριό μας με το κυκλοφοριακό και διαβεβαίωσε ότι ήδη ο σύλλογος έχει εστιάσει πάνω του και θα ξεκινήσει σύντομα συναντήσεις με ειδικό συγκοινωνιολόγο, επιχειρηματίες, Δημοτικούς Συμβούλους αλλά και το Τοπικό συμβούλιο για προτάσεις που μπορούν αν υλοποιηθούν.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook