Στο σεμινάριο, πέραν των εκπαιδευτών που προσέφεραν τις πολύτιμες γνώσεις τους σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα, συμμετείχαν και 60 εκπαιδευτικοί από διάφορα σχολεία του νομού Ηρακλείου ενώ ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου ανακοίνωσε πως κάθε δεύτερο Σάββατο θα συνεχίσει να διοργανώνει σεμινάρια για την εκπαίδευση των νέων σε θέματα πρόληψης.

Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 10/02/2024 το 1ο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Βασική Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση σε παιδιά & πνιγμονή από ξένο σώμα σε παιδιά». Το σεμινάριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 60 εκπαιδευτικοί από διάφορα σχολεία του Ν. Ηρακλείου. Το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών ήταν μεγάλο και η διάθεσή τους ανεξάντλητη να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις για το θέμα.

Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτές για την εθελοντική τους παρουσία, και συγκεκριμένα την Παιδίατρο – Εντατικολόγο, Επιμελήτρια A’ ΜΕΘ Παίδων ΠΑ.Γ.Ν.Η κα Ταβλαδάκη Έφη, Εκπαιδεύτρια και Υπεύθυνη Σεμιναρίων APLS/PLS (Advanced Pediatric Life Support/Pediatric Life Support) καθώς και τους κ.κ. Αλεξόπουλο Παναγιώτη, Δερμιτζάκη Δέσποινα, Μαρκάκη Ελευθερία για την προσφορά τους, την εξαιρετική τους διάθεση να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στο κοινό καθώς και την κα Στεφανάτου Εύα για το συντονισμό της επιτυχημένης δράσης.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου, έχοντας ως στόχο την προάσπιση της υγείας αλλά και την εκπαίδευση των νέων σε θέματα πρόληψης, θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, κάθε δεύτερο Σάββατο του μήνα, στα γραφεία του, τις ώρες 14:00-17:00 για να συνεχίσει να διενεργεί εκπαιδευτικά σεμινάρια προς όφελος της κοινωνίας.

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook