Όταν ξεκινούσε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Δόξας Παχιανών σίγουρα δεν περίμενε ότι μέσα σε λίγα χρόνια θα βρισκόταν ανάμεσα στους \”μεγάλους\” του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Στέφανος Μαρτσάκης δούλεψε σκληρά όλα αυτά τα χρόνια και αφού βρέθηκε από τη Δ\’ Εθνική στη Super League με τον Πλατανιά, πήρε και την πρώτη του συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία, απέναντι στον ΠΑΣ. 
Ο 22χρονος επιθετικός σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ανέφερε τα εξής:

«Ήταν μεγάλη χαρά για μένα που συμμετείχα στο πρώτο μας παιχνίδι στην Super League καθώς είμαι σε αυτή την ομάδα από τη Δ\’ Εθνική και έχω ζήσει όλες τις ανόδους από όλες τις κατηγορίες. Σίγουρα είναι πολύ θετικό το ότι ξεκινήσαμε με βαθμό το πρωτάθλημα και ευελπιστούμε να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η γρήγορη παραμονή. Η ισοπαλία αυτή θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Ο ΠΑΣ είναι παραδοσιακή δύναμη στη μεγάλη κατηγορία και είναι σημαντικό το ότι καταφέραμε να περάσουμε αλώβητοι από μια πολύ δύσκολη έδρα. Για να έχει αντίκτυπο όμως αυτή η εκτός έδρας ισοπαλία θα πρέπει να νικήσουμε τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας με Πανθρακικό και Ατρόμητο».

Σε ερώτηση για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, απάντησε: «Και οι δυο ομάδες προέρχονται από το πρωτάθλημα της Football League. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε αν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής».
Δείτε το βίντεο από το passports.gr, απ\’ όπου και η φώτο:

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook