Την  Παρασκευή θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση του θανάτου της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκης που έχασε αιφνιδιαστικά τη ζωή της τα ξημερώματα του Πάσχα το 2011, μετά από κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ.

Η δίκη ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο των Χανίων και στο εδώλιο κάθισαν ένας 26χρονος που αντιμετωπίζει την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης και του βιασμού και δύο ειδικευμένοι γιατροί Νοσοκομείου Ρεθύμνου, που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια διά παραλείψεως.

Το αίτημα του συνηγόρου ενός εκ των κατηγορουμένων για αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης δεν έγινε δεκτό και η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή το πρωί στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον τραγικό χαμό της ανήλικης μαθήτριας, οι έλεγχοι σε καταστήματα και μπαρ του Ρεθύμνου ήταν συνεχείς, προκειμένου να αποτραπεί η προμήθευση ποτών σε ανήλικους όμως δυστυχώς τα περιστατικά μέθης ανηλίκων που καταλήγουν στο Νοσοκομείο μετά από διασκέδαση, δεν έχουν εκλείψει.

Μάλιστα ανήμερα της Τσικνοπέμπτης, ένας μαθητής, επίσης 16 ετών κατέληξε στο Νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ ενώ για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία. Ο 16χρονος μετά από ολιγόωρη παραμονή στο Νοσοκομείο, έλαβε εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία του.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook