Στα Χανιά βρίσκεται το “Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης”, το οποίο τελείται αυτές τις ημέρες στον χώρο του κολυμβητηρίου Χανίων. 

Αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έχουν την ευκαιρία να επιβεβαιώνουν καθημερινά τα πολλαπλά οφέλη της ανακύκλωσης. 

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Τα πολλαπλά οφέλη της ανακύκλωσης έχουν την ευκαιρία να επιβεβαιώνουν καθημερινά αθλητές και αθλήτριες, μικροί και μεγάλοι, του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πλαίσιο της δράσης «Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης», που τελείται αυτές τις ημέρες στο χώρο του κολυμβητηρίου.

Το «Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης» λειτουργεί από την Τετάρτη 19 Ιουνίου και θα βρίσκεται στο κολυμβητήριο μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουνίου. Μικροί, μεγάλοι ανακυκλώνουν, εκπαιδεύονται μέσα από ειδικά σχεδιασμένο οπτικοακουστικό υλικό και αποκτούν γνώση για την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος και κερδίζουν μεγάλα έπαθλα!

Από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων απευθύνεται κάλεσμα στους αθλητές του να επισκεφθούν το «Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης» και να ενημερωθούν για την πολύ σημαντική αυτή δράση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook