Σημαντικά ύψη βροχής κατέγραψαν οι σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ,κυρίως  στην Δυτική Κρήτη μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης.
Αναλυτικά, όπως αναφέρει το meteo.gr, το βαρομετρικό χαμηλό που βρίσκεται στην περιοχή της Σικελίας και επηρεάζει τον καιρό της χώρας, έχει δώσει έως το πρωί της Πέμπτης 26/03 αξιόλογες βροχοπτώσεις στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και στην Κρήτη. 

Στους πίνακες που ακολουθούν παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr πανελλαδικά αλλά και ειδικά στην Κρήτη, που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης έως τις 09:30 το πρωί και το μεσημέρι αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, τα  φαινόμενα θα συνεχιστούν για το υπόλοιπο της ημέρας με φθίνουσα ένταση. Ένα νέο μέτωπο τοπικά ισχυρών βροχών και καταιγίδων θα προσεγγίσει αργά το βράδυ τα δυτικά και κατά τη διάρκεια της Παρασκευής 27/03 θα επηρεάσει το σύνολο της χώρας.

Πλημμύρισε ο δρόμος Παλαιόχωρα – Κουντούρα

Στο μεταξύ στην περιοχή του Γραμμένου στην Κουντούρα του Δήμου Καντάνου – Σελίνου, στον υπο ανακατασκευή κεντρικό δρόμο συγκεντρώθηκαν σημαντικές ποσότητες νερών από την βροχή, όπως φαίνεται και στα βίντεο του κ. Μάρκου Χουμαδάκη.

Να σημειωθεί πως η ένταση της βροχής δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, αλλά τα έργα στον δρόμο είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook