Απαντήσεις Αλόγλου σε Πρωτοπαπαδάκη.

Tην απάντησή του στις αναφορές του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Πρωτοαπαπαδάκη (στο προηγούμενο ΔΣ που έγινε στο ΚΑΜ) έδωσε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο (επέστρεψε στο Δημαρχείο Χανίων) ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τάσος Αλόγλου. 

Ο κ. Πρωτοπαπαδάκης είχε ρωτήσει αν ισχύει αυτό που ακούγεται ότι τα ταμειακά διαθέσιμα του δήμου Χανίων στην Τράπεζα Χανίων, που ανέρχονται στα 4 εκατ. ευρώ, τα απέσυρε ο δήμος από την τράπεζα και τα κατέθεσε σε άλλες τράπεζες.

Ο Τάσος Αλόγλου απαντώντας σήμερα τόνισε ότι, “ο κ. Πρωτοπαπαδάκης επέλεξε να αναφέρει αριθμούς που στρέφουν την σκέψη σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Δεν μίλησε όμως για το υψηλότερο επιτόκιο που έχουν η Τράπεζα της Ελλάδος και η Εθνική Τράπεζα και επίσης δεν ανέφερε ότι στις 31 Αυγούστου που αναλάβαμε ως δημοτική αρχή, η Τράπεζα της Ελλάδος έχει σταδιακά αυξημένα διαθέσιμα, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες και τους Νόμους”.

Υπενθύμισε δε στον Κώστα Πρωτοπαπαδάκη ότι όλες οι χρηματοδοτήσεις προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση γίνονται στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Εκείνο που πρόσθεσε τέλος ήταν ότι καμία μεταφορά χρημάτων δεν έχει γίνει από εμπορική σε εμπορική τράπεζα για επενδυτικό σκοπό. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook