Χωρίς να υπάρξει κάποια ενημέρωση προς τα ΜΜΕ, η δημοτική αρχή των Χανίων συγκάλεσε σήμερα Πέμπτη, σύσκεψη στο δημαρχείο Χανίων για το έργο στήριξης και ανακατασκευής της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων.

Η πραγματοποίηση της σύσκεψης έγινε γνωστή με σχετική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από τον πρόεδρο των καταστηματαρχών της Δημοτικής Αγοράς Παναγιώτη Κλειδαρά και όπως φαίνεται επιβεβαιώνεται το ότι λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν από την ύπαρξη του ενός μνημείου (Δημοτική Αγορά) πάνω στο άλλο μνημείο (Ενετικές οχυρώσεις) ο αρχικός στόχος που ήταν η Δημοτική Αγορά να είναι έτοιμη τον Ιανουάριο του 2024, μετατίθεται κατά τρείς ή και τέσσερις μήνες, αρχές καλοκαιριού του 2024.

Αναλυτικότερα ο κ. Κλειδαράς αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα στο δημαρχείο Χανιων στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με την παρουσία του δημάρχου Χανιων Παναγιώτη Σημαντηράκη , του αντιδημάρχου Τάσου Αλογλου , του αντιδημάρχου Μιχάλη Καλογριδακη και του Διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Χανιων.  Από μεριάς του συλλόγου καταστηματαρχών παρευρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ και αρκετοί καταστηματάρχες .

Το θέμα της συζήτησης – ενημέρωσης  ήταν η πρόοδος των εργασιών , τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν και αυτά που πρέπει να αντιμετωπιστούν έτσι ώστε το έργο να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί με την λιγότερη δυνατή καθυστέρηση .

Ο Δήμαρχος Χανίων στην τοποθέτηση του εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το έργο θα ολοκληρωθεί την επόμενη τουριστική περίοδο .

Στην συνάντηση έλαβε μέρος και ο πρώην πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Χανίων Γιάννης Μαργαρώνης σαν εκπρόσωπος των καταστημάτων που συνορεύουν με την Δημοτική αγορά.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook