Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης»  με την υποστήριξη της ΠΟΣΕΑ και του Τμήματος Αιμοδοσίας του ΓΝΧ διοργάνωσε σήμερα εθελοντική αιμοδοσία ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των πολυμεταγγιζόμενων ατόμων, των πασχόντων με μεσογειακή αναιμία αλλά και των τραυματιών από τα τροχαία που αυξάνονται λόγω της κινητικότητας εξαιτίας των θερινών διακοπών.

Σήμερα, η Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στον Σύλλογο Ορίζοντα, στην οδό Τσουδερών, στο πλαίσιο μάλιστα του 2ου Street Festival.

Δείτε τι δήλωσαν η πρόεδρος του συλλόγου αιμοδοτών Ν. Χανίων Δέσποινα Ροδουσάκη και ο Γιώργος Ζακυνθινάκης, μέλος του συλλόγου “Ορίζοντας”:

Χτες είχε πραγματοποιηθεί στο ΚΗΦΑΜΕΑ, ενώ η επόμενη αιμοδοσία είναι προγραμματισμένη στις 9 Αυγούστου, στον Σύλλογο Τριτέκνων Ν. Χανίων (Αν.Γογονή 101 Μουρνιές).

Παράλληλα πραγματοποιείται ενημέρωση και δειγματοληψία Μυελού των Οστών. Πληροφορίες : Δέσποινα Ροδουσάκη Τηλ. 6974937983.

Έκθεση ζωγραφικής στον “Ορίζοντα”

Δίπλα ακριβώς από το σημείο που πραγματοποιούνταν η αιμοδοσία, στον πολυχώρο δράσεων του Ορίζοντα στην οδό Τσουδερών και στο πλαίσιο του 2ου Street Festival γίνεται έκθεση ζωγραφικής από τα παιδιά των ΚΔΑΠ του δήμου Χανίων:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook