Το βίντεο, το οποίο έχουν δει εκατομμύρια χρήστες, ανάγκασε την εταιρεία να ειδοποιήσει την αστυνομία και να σφραγίσει τη συγκεκριμένη παρτίδα ζύθου.

Σύμφωνα με το BBC, το βίντεο που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο την Πέμπτη, δείχνει έναν εργαζόμενο, ντυμένος με στολή και κράνος, να σκαρφαλώνει πάνω από έναν ψηλό τοίχο και να μπαίνει μέσα στο δοχείο πριν ουρήσει σε αυτό. Το γραφείο εποπτείας και διοίκησης της αγοράς της πόλης Πινγκντού, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο, συγκρότησε αμέσως ειδική ομάδα και διεξήγαγε επιτόπια έρευνα ενώ σφράγισε ολόκληρη την παρτίδα που εμφανιζόταν στο βίντεο.

Σύμφωνα με το «National Business Daily» όπως αποδείχθηκε και οι δυο «δράστες» δεν ήταν άμεσοι υπάλληλοι της εταιρείας.

Η Tsingtao σε ανακοίνωσή της δήλωσε ότι θεωρεί πολύ σοβαρό το ζήτημα και ότι το ερευνά ενώ το διαδικτυακό βίντεο είναι ήδη στα χέρια της αστυνομίας που έχει ξεκινήσει έρευνα.

«Είναι άραγε η πρώτη φορά;»

Τα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν σοκαριστεί από το ντοκουμέντο, καθώς η μάρκα είναι εξαιρετικά γνωστή τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

«Ένα ακριβό κατούρημα, αυτός ο εργαζόμενος έχει κάνει πραγματική ζημιά εδώ», έγραψε χρήστης στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης Weibo.

«Ευτυχώς που δεν πίνω μπύρα – αλλά είναι αδιανόητο αν αυτή η μάρκα τελειώσει εξαιτίας αυτού», δήλωσε ένας άλλος χρήστης.

«Είναι η πρώτη φορά όμως;» αναρωτήθηκε ένας ακόμα.

Οι μετοχές της Tsingtao Brewery υποχώρησαν απότομα όταν άνοιξε το Χρηματιστήριο της Σαγκάης το πρωί της Δευτέρας.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook