Με ένταση ξεκίνησε το μεσημέρι η συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευρυπίδη Κουκιαδάκη με τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών ΤΑΧΙ και αγοραίων του νομού.

Μήλο της έριδος αποτέλεσαν οι άδειες λειτουργίας των ΤΑΧΙ σε τουριστικές περιοχές.

Ένα ζήτημα που είχε απασχολήσει έντονα το Υπουργείο Μεταφορών και υποδομών, χωρίς ωστόσο να βρεθεί η χρυσή τομή και έτσι το μπαλάκι των.. αποφάσεων και κατ\’ επέκταση των ευθυνών το υπουργείο το πέταξε στην περιφέρεια Κρήτης.

Σήμερα ο αντιπεριφεριάρχης Ηρακλείου, κάλεσε τις 2 πλευρές, ΤΑΧΙ και αγοραίο, προκειμένου να ακούσει τις λύσεις που προτείνουν, λίγες μόλις μέρες πριν το Περιφερειακό Συμβούλιο, που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, όπου και αναμένεται να ληφθεί η τελική απόφαση. Η συνάντηση κατέληξε σε αδιέξοδο, αφού και οι δύο πλευρές εμμένουν στην αρχική τους θέση και ζητούν άδεια λειτουργίας σε όλες τις τουριστικές περιοχές του ΒΟΑΚ, δηλ από το Σίσσι, μέχρι και την Αγ Πελαγία.

Κατά την διάρκεια της σημερινής συνάντησης οι κ. Κουκιαδάκης και Μπαντουβάς, παρά τις προσπάθειες που κάνουν για την εξεύρεση της χρυσής τομής και να δοθεί μία λύσει που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές, δέκτηκαν τα πυρά των αυτοκινητιστών, οι οποίοι έχουν πέσει θύματα της οικονομικής κρίσης και καθημερινά βλέπουν τα οχήματά τους ακινητοποιημένα ευελπιστώντας έστω και για μία κούρσα.

Ρένα Βουρεξάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook