Ο  τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα των εγχώριων και διεθνών φορέων που πήραν θέση στο ζήτημα του «θετικού» δείγματος Έλληνα ποδοσφαιριστή ήταν η FIFA, που ήρθε να προστεθεί στην UEFA, τον Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης Ντόπινγκ και την ΕΠΟ.

Όπως έγινε γνωστό η Διεθνής Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ενημέρωσε, μέσω του ΕΟΚΑΝ, τις ελληνικές πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών.

Υπενθυμίζουμε πως η FIFA είναι η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων σε ότι αφορούσε στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου με αντιπάλους το Καζακστάν και τη Γεωργία, ενώ η διενέργεια των δειγματοληψιών, τόσο εντός όσο και εκτός αγώνα, έγινε από την UEFA.

Βρούτσης: Δεν υπάρχει κανένα θετικό δείγμα, κάποιοι οφείλουν ένα μεγάλο συγγνώμη

Ο Γιάννης Βρούτσης πήρε θέση στο ζήτημα που προέκυψε με το υποτιθέμενο θετικό κρούσμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας, επιβεβαιώνοντας την αρνητική απάντηση που έδωσε η FIFA στον ΕΟΚΑΝ και «επιτέθηκε» σ’ αυτούς που φρόντισαν να διασπείρουν την συγκεκριμένη είδηση.

«Δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας ανδρών όπως ενημέρωσε η FIFA τον ΕΟΚΑΝ. Όσοι ενεπλάκησαν στην ψευδή διασπορά περί ντόπινγκ, πέραν των συνεπειών που πρέπει να αντιμετωπίσουν από τις Αρχές, οφείλουν ένα μεγάλο συγγνώμη στον Αθλητισμό & την κοινωνία…», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook