Κοντά στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας του 71χρονου στις Μοίρες βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές καθώς χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν δύο  αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για το φονικό.

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες, για δύο νεαρά άτομα βουλγαρικής υπηκοότητας που γνώριζαν καλά το θύμα τους και διέμεναν στην Μεσσαρά και συνελήφθησαν την Δευτέρα στο Τυμπάκι.

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε  από την κόρη του, νεκρός, μέσα σε μια λίμνη αίματος,  το μεσημέρι της Πέμπτης, στο ισόγειο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στο κέντρο των Μοιρών.  Η τραγική γυναίκα αναζητούσε τον πατέρα της χωρίς να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί του και έτσι αποφάσισε να τον επισκεφτεί στο σπίτι του.

Έτσι αποκαλύφθηκε το τραγικό τέλος του 71χρονου ενώ οι αστυνομικές αρχές δεν έκαναν λόγο από την αρχή για εγκληματική ενέργεια. Όμως κατά τη διάρκεια των ερευνών και καθώς στο σπίτι δεν βρέθηκαν σημάδια παραβίασης ή αναστάτωσης, το σενάριο που επικράτησε ήταν ότι ο δράστης ή οι δράστες ήταν οικεία πρόσωπα του ηλικιωμένου.

Τα κίνητρα της δολοφονίας δεν έχουν διευκρινιστεί καθώς οι δύο φερόμενοι ως δράστες δεν είχαν κλέψει χρήματα από το σπίτι και μάλιστα στις τσέπες του 71χρονου βρέθηκε χρηματικό ποσό.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ για την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook