Μία σοβαρή καταγγελία, που αφορά επεισόδιο υψηλής βίας και επικινδυνότητας, έγινε για πρόσφατο αγώνα των τοπικών πρωταθλημάτων Χανίων.

Σύμφωνα, πάντα, με την καταγγελία που έγινε από τη γιατρό του αγώνα, μεσήλικας άνδρας που υποστήριζε τη γηπεδούχο ομάδα, εκτός από τη λεκτική βία που χρησιμοποίησε από την αρχή του αγώνα προς την αντίπαλη ομάδα και το διαιτητικό τρίο, έφτασε στο σημείο – αφού πρώτα πλησίασε τον πάγκο των φιλοξενούμενων και εκτόξευσε στον αγωνιστικό χώρο κουτιά από μπύρες που κατανάλωνε ο ίδιος – να γρονθοκοπήσει οπαδό της αντίπαλης ομάδας, μπροστά στα ανήλικα παιδιά του. 

Τα πράγματα φαίνεται να χειροτέρευσαν στη συνέχεια, αφού σύμφωνα με την καταγγελία, ο “πρωταγωνιστής” των όσων εκτυλίχθηκαν, εξαγριωμένος πήρε από το αυτοκίνητό του ένα αντικείμενο, το οποίο κάλυψε με το μπουφάν του, που κρατούσε στο ένα χέρι. Αφού επανήλθε στην κερκίδα έδωσε συνέχεια στον καβγά και από φωνές φιλάθλων που ισχυρίστηκαν ότι είδαν να κρατά καφέ όπλο το παιχνίδι οδηγήθηκε σε προσωρινή διακοπή. 

Στη συνέχεια έγινε κλήση προς την αστυνομία και ο εν λόγω άνδρας αποχώρησε, για να επιστρέψει μετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο, όπου πάλι – με βάση την καταγγελία – είχε το χέρι του στο μπουφάν.

Στην καταγγελία γίνεται  λόγος για ανοχή της γηπεδούχου ομάδας στη συμπεριφορά του μεσήλικα άνδρα και αναφέρεται ότι δεν έγινε καμία προσπάθεια για να απομακρυνθεί από το γήπεδο, ενώ καταγγέλλεται ότι κάποιοι από τη γηπεδούχο ομάδα προσπάθησαν να αποτρέψουν το τηλεφώνημα προς την αστυνομία. Η μόνη δυσαρέσκεια για όσα έγιναν εκφράστηκε από τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπήρχε παρατηρητής αγωνιστικού χώρου, που είναι υπεύθυνος για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Δείτε την απάντηση της γηπεδούχου ομάδας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook