Τελευταία ενημέρωση 20:23

Δυναμική πορεία πραγματοποιήθηκε στα Χανιά στην μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, φοιτητών, φορέων και συλλογικοτήτων.

Η πορεία ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης με αφετηρία την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και πέρασε από κεντρικούς δρόμους των Χανίων, απο την Χατζημιχάλη Γιάνναρη, την πλατεία 1866, τις οδούς Κυδωνίας, Αποκορώνου, Νεάρχου, Τζανακάκη, όπου οι περισσότεροι αποχώρησαν.

Στην συνέχεια τμήμα της πορείας κατευθύνθηκε προς την οδό Σκαλίδη και προς την οδό Κισάμου στην αρχή της οποίας βρίσκεται το ξενοδοχείο στο οποίο πραγματοποιείται η πολιτική ακαδημία της ΝΔ με την συμμετοχή τριών υφυπουργών και πολλών στελεχών, μελών και φίλων της ΝΔ.

Εκεί παρατάχθηκαν αστυνομικοί οι οποίοι απέκλεισαν τον δρόμο στην συμβολή των οδών Κισάμου και Κυδωνίας. Οι διαδηλωτές αφού φώναξαν συνθήματα συνέχισαν προς την οδό Κυδωνίας.

Οι πολίτες τίμησαν την μνήμη του αδικοχαμένου εφήβου δυναμικά ενώ κατά τη διάρκεια της πορείας ακούγοντο συνεχώς συνθήματα κατά της αστυνομικής καταστολής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook